Borka Bazina (supruga Pave)

1948. 2022.

Moje ime je tuga, imam i sestru, ali ne znam da li me se sjeća, samo znam da se zove sreća. Imam i brata koji uvijek bez pitanja sjeda za moj stol, ne znam zašto, ali znam da se zove bol. Imam i prijateljice što niz moje lice puze, ne znam koliko ih imam, ali znam da se zovu suze.

BORKA BAZINA (supruga Pave) 

u četvrtak 20. 01. 2022. godine u 21.10 sati, iznenada u 74. godini života, primivši Sakrament umirućih blago u Gospodinu preminula. Ispraćaj će biti u ponedjeljak 24. 01. 2022. godine u 11.30 sati ispred Gradske mrtvačnice “Bijeli Brijeg”. Pokop drage nam pokojnice obavit će se na Rimokatoličkom groblju “Gorica-Sovići” u 13.30 sati. Sveta misa zadušnica služit će se uz pokop. Obitelj prima sućut od 11.00 sati u mrtvačnici na “Bijelom Brijegu” i od 13.00 sati na groblju “Gorica-Sovići”.

OŽALOŠĆENI:
suprug PAVO; kćer SANJA; zet FRANJO; nevjesta VESNA; nećaci RATOMIR i NATAŠA; zaove BLANKA, NADA i LJUBA s obitelji; obitelj pokojnih djeverova: ANTE i MATE; obitelji pokojnih zaova JANJE i ZDRAVKE; obitelj pokojnog MIRKA i DINKA; obitelji: BAZINA, MIKAĆ, ALPEZA, BAJIĆ, VIDOVIĆ, NEĐIĆ, PEJIĆ, CRNOGORAC, JAKIŠIĆ, ĆORIĆ te ostala rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM

www.osmrtnice.grude.com