Iva Alpeza – Ivuka

1942. 2022.

Gospodine, tvojim se vjernima život mijenja, a ne oduzima! Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre živjet će. (Iv 11,26)
Tužnim srcem i s bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni, javljamo rodbini i prijateljima da je naša draga

IVA – IVUKA ALPEZA
supruga IKE

U subotu 15. 01. 2022. godine u 23.30 sati, iznenada, u 80 godini života, primivši Sakrament kršćanske utjehe i okrijepe, blago u Gospodinu preminula.
Ispraćaj će biti u ponedjeljak 17. 01. 2022. godine u 13.00 sati ispred Gradske mrtvačnice BIJELI BRIJEG, a obitelj prima sućut od 12.15 sati u mrtvačnici na Bijelom Brijegu.
Sveta misa i pokop drage nam pokojnice obavit će se u 15.00 sati na Rimokatoličkom groblju LEDINAC, a obitelj prima sućut od 14.15 sati na groblju Ledinac.

OŽALOŠĆENI:
suprug IVAN-IKO; sinovi: MLADEN-MAĐO i IGOR; kćerke: SMILJA i DANIELA; nevjeste: NELICA i VEDRANA; zet: MARINKO; unučad: MATEA, ANDREA, INES, RENATO, MARIJA, MARINO, KARLA, LEA, PETRA i KRISTIAN i praunučad; braća: ROSAN, IVO i MARIN s obiteljima; sestre: VESA, MARA i DRAGA s obiteljima; djeverovi: STANKO i VESO s obiteljima i obitelj pokojnog djevera ANTE; zaova DRAGICA s obitelji; obitelji: ALPEZA, PINJUH, MILIĆEVIĆ, TADIĆ, SOPTA, BOŠNJAK, PAUNOVSKI, BARBARIĆ i GLAVAŠ te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

POČIVALA U MIRU BOŽJEM

www.osmrtnice.grude.com